Rybářské závody 2017

08.07.2017 07:00

Vžení členové,
    v sobotu 8.7. 2017 se budou konat rybářské závody na rybníku Ešik. Těchto rybářských závodů se může zúčastnit kdokoliv, upřednostňováni však budou členové spolku. Počet lovných míst je předběžně stanoven na 20. Startovné bude letos 150,- Kč. V ceně startovného bude občerstvení. Sraz rybářů bude v 6:30 hod a začátek soutěže bude v 7:00 hod. Konec soutěže a vyhlášení vítězů bude ve 13:00 hod. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích: Hlavní soutěž bude v kategorii ,,Největší počet ulovených ryb´´(všechny ulovené ryby se sečtou) a zvláštní cena bude za ,,Největší rybu´´(tedy nejdelší rybu). Lovit se mohou všechny ryby kromě dravců!!! Svou účast potvrďte písemně na email: spolek.rybaru@email.cz nebo telefonicky na tel.: 720320393 a to nejpozději do pondělí 3.7. 2017.
Odpoledne, po ukončení rybářské soutěže, bude zahájeno chytání pro veřejnost. Případní zájemci si mohou bez poplatku zachytat. Samozřejmě, pokud si budou chtít ulovenou rybu nechat a odnést domů, mohou si ji koupit. Lov pro veřejnost bude od 13:00 do 19:00 hod. Po celý den bude pro návštěvníky rybářských závodů a veřejnost připraveno občerstvení (grilované ryby, klobásy, pivo atd.).

Letos budeme zarybňovat rybík další násadbou kaprů ještě před závody. Tek věříme, že letos budou závody více akční.