Rybářské závody 2020

11.07.2020 07:00

V sobotu 11.7.2020 se bude konat jedenáctý ročník rybářských závodů na rybníku Ešik. Těchto rybářských závodů se může zúčastnit kdokoliv, kdo má základní rybářskou výbavu. Startovné je 300,- Kč. Sraz rybářů bude v 6:30 hod a začátek soutěže bude v 7:00 hod. Konec soutěže a vyhlášení vítězů bude ve 13:00 hod. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích: Hlavní soutěž bude v kategorii ,,Největší počet ulovených ryb´´(všechny ulovené ryby se sečtou) a zvláštní cena bude za ,,Největší rybu´´(tedy nejdelší rybu). Lovit se mohou všechny ryby kromě dravců. Jelikož je počet míst omezen, tak svou účast nahlaste písemně na email: spolek.rybaru@email.cz nebo telefonicky na tel.: 720320393 a to nejpozději do středy 8.7.2020.
Odpoledne, po ukončení rybářské soutěže, bude zahájeno chytání pro veřejnost. Případní zájemci si mohou bez poplatku zachytat. Samozřejmě, pokud si budou chtít ulovenou rybu nechat a odnést domů, mohou si ji koupit. Lov pro veřejnost bude od 13:00 do 19:00 hod. Po celý den bude pro návštěvníky rybářských závodů a veřejnost připraveno občerstvení (grilované ryby, klobásy, pivo atd.) a projížďky v morovém člunu. Odvážnější z návštěvníků si mohou vyzkoušet jízdu na paddleboardu. Na Vaší návštěvu se těší členové Spolku rybářů Skřipova a Hrabství