Rybářské závody 2022

09.07.2022 07:00

sobotu 9.7.2022 se bude konat dvanáctý ročník rybářských závodů na rybníku Ešik. Těchto rybářských závodů se může zúčastnit kdokoliv, upřednostňováni však budou členové spolku. Počet lovných míst je předběžně stanoven na 18. Startovné je 350,- Kč. Sraz rybářů bude v 6:30 hod a začátek soutěže bude v 7:00 hod. Konec soutěže a vyhlášení vítězů bude ve 13:00 hod. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích: Hlavní soutěž bude v kategorii ,,Největší počet ulovených ryb´´(všechny ulovené ryby se sečtou) a zvláštní cena bude za ,,Největší rybu´´(tedy nejdelší rybu). Lovit se mohou všechny ryby kromě dravců. Jelikož je počet míst omezen, tak svou účast nahlaste písemně na email: spolek.rybaru@email.cz nebo telefonicky na tel.: 720320393 a to nejpozději do čtvrtku 7.7.2022.
Odpoledne, po ukončení rybářské soutěže, bude zahájeno chytání pro veřejnost. Případní zájemci si mohou bez poplatku zachytat. Samozřejmě, pokud si budou chtít ulovenou rybu nechat a odnést domů, mohou si ji koupit. Lov pro veřejnost bude od 13:00 do 19:00 hod.

Odpoledne bude také probíhat druhý ročník závodu na paddelboardech. Případní zájemci se mohou do soutěže registrovat přímo na rybníku v den konání závodu. Počet  závodníků je také omezen.

Po celý den bude pro návštěvníky rybářských závodů a veřejnost připraveno občerstvení (grilované ryby, klobásy, pivo atd.), projížďky v morovém člunu a na paddelboardech.

Na Vaší návštěvu se těší členové Spolku rybářů Skřipova a Hrabství